Deltag i debatten

De tre forslag er sat til debat frem til den 21. august 2019.

De tre forslag til udviklingsplaner er bud på, hvordan Byen til Vandet kan realiseres. Forslagene er sat til offentlig debat i perioden fra den 1. juli 2019 til den 21. august 2019. Dine input kan få indflydelse på, hvilke løsninger, der kommer med i den endelige udviklingsplan.

I debatperioden kan du møde repræsentanter fra Randers Kommune til en snak om de tre forslag i Havnegadeboksen på Dronningekajen i Randers fra den 1. til den 5. juli, alle dage fra kl. 14-17. Du kan også give din mening til kende elektronisk via dette spørgeskema. Skemaet tager cirka fem minutter at udfylde.

Besvarelserne i spørgeskemaet er anonyme. Ved at klikke på linket til spørgeskemaet forlader du randers.dk og går videre til Menti.com. På Menti.com/privacy kan du læse mere om, hvordan de behandler dine data.

Debatperioden afsluttes med by- og havnevandringer i Randers Festuge i uge 33 og med et temamøde i Forum for Byen til Vandet den 20. august, hvor de tre forslag præsenteres og drøftes. Derefter bliver de samlet i et notat til dommerkomitéens bedømmelsesmøde sammen med input fra rådgivere i advisory boardet.

SE OGSÅ: Vurdering af forslagene